Wednesday, November 11, 2015

ՀԱՅԿԱԿԱՆ ՂԱՓԱՄԱՆ ՀՆԴԿԱՍՏԱՆՈՒՄ



       Հնդկաստանում հաճախ եմ պատրաստում  հայկական խոհանոցից ուտեստներ ու երեկ պատրաստել էի ղափամա: Ասեմ, որ շատ համեղ էր ստացվել և բոլորը հավանել են:





 Նկարները տեղադրելուց հետո շատերն են հարցրել բաղադրատոմսը:


 
             Կարևոր չէ, թե որտեղ ես ապրում, կարևորն այն է, որ կարողանաս պահպանել այն ինչ շատ հարազատ է և քոնն է:





       Այն պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է՝
  • Դդում 1,5 կգ,
  • Բրինձ 150 գր.,
  • Կարագ 150գր.,
  • Սալորի չիր 50գր.,
  • Ծիրանի չիր 50գր.,
  • Չամիչ 50գր.,
  • Դարչին.,
  • 1 Խնձոր,
  • Մեղր 50 գր.,
  • Ընկույզ 100 գր.:
Նայել վիդեոն՝ https://www.youtube.com/watch?v=G6jwDAgmHvU

           Բարի ախորժակ...



       Եկեք միասին լսենք մի շատ լավ հայկական երգ՝ Ղափամա

No comments:

Post a Comment